iCloud abonnement

iCloud is een cloudopslagdienst van Apple op abonnementsbasis die gebruikers cloudopslag, back-ups en toegang tot hun documenten en foto’s op al hun apparaten biedt. iCloud is een ongelooflijk nuttige dienst voor gebruikers van Apple-producten, omdat het hen in staat stelt hun bestanden en foto’s veilig en beveiligd te bewaren en ze tegelijkertijd vanaf elk apparaat toegankelijk te maken.

Het iCloud-abonnement is beschikbaar in drie niveaus: het gratis niveau van 5 GB, het niveau van 50 GB voor 0,99 euro per maand en het niveau van 200 GB voor 2,99 euro per maand. Het gratis niveau van 5 GB is ideaal voor wie slechts een klein aantal documenten en foto’s in de cloud wil opslaan. Het niveau van 50 GB is ideaal voor wie meer opslagruimte nodig heeft en een betere deal wil dan het niveau van 5 GB. Het niveau van 200 GB is perfect voor wie veel opslagruimte nodig heeft en zijn hele bibliotheek met documenten en foto’s in de cloud wil kunnen opslaan.

Een van de voordelen van een iCloud-abonnement is dat u uw gegevens op al uw Apple-apparaten kunt synchroniseren. Dit betekent dat alle wijzigingen die u op het ene apparaat in een document aanbrengt, automatisch worden bijgewerkt op al uw andere apparaten. Dit maakt het ongelooflijk gemakkelijk om toegang te krijgen tot je documenten en foto’s, waar je ook bent.

iCloud biedt ook een geweldige beveiligingsfunctie, genaamd tweefactorauthenticatie, die een extra beveiligingslaag biedt doordat u een code moet invoeren die naar uw telefoon wordt gestuurd wanneer u zich aanmeldt bij uw account. Dit helpt om uw gegevens veilig te houden.

Al met al is iCloud een geweldige cloudopslagdienst op abonnementsbasis waarmee u uw documenten en foto’s gemakkelijk kunt opslaan en openen vanaf elk apparaat. Of u nu alleen basisopslag in de cloud nodig hebt of veel opslagruimte, iCloud heeft een niveau dat perfect bij u past.

Scroll naar boven