Het Limburger Kaas abonnement

Het Limburger Abonnement is een unieke abonnementsdienst die ‘s werelds beste kazen bij je thuis brengt. Limburger is een in Nederland opgericht familiebedrijf dat al sinds 1885 kaas maakt en nu een maandelijkse abonnementsdoos aanbiedt met hun bekroonde producten.

Het Limburger Abonnement is een geweldige manier om een verscheidenheid aan kazen uit de hele wereld te proeven. Elke maand ontvangen abonnees een selectie van vijf verschillende kazen, variërend van traditionele favorieten zoals Gouda en Edammer tot unieke kazen zoals de bekroonde Mimolette. Abonnees hebben ook de mogelijkheid om hun selectie aan te passen door te kiezen uit verschillende smaken en soorten kaas.

Het Limburger Abonnement biedt niet alleen een geweldige selectie kazen, maar ook een geweldige manier om lokale boeren te steunen. Alle kazen in het abonnement zijn afkomstig van kleine familiebedrijven uit heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat de kazen van de hoogste kwaliteit zijn en dat de boeren gesteund worden.

Het Limburger Abonnement is een geweldige manier om te genieten van een verscheidenheid aan hoogwaardige kazen uit de hele wereld. Met zijn streven naar kwaliteit en ondersteuning van lokale boeren is het een geweldige manier om een beetje luxe aan je leven toe te voegen.

Scroll naar boven