Europa-Park openingstijden

Europa-Park Openingstijden: Alles wat je moet weten over de openingstijden van dit fantastische pretpark

Als een van de grootste pretparken van Europa is Europa-Park een must-see bestemming voor iedereen die van avontuur en plezier houdt. Het park biedt een overvloed aan attracties, shows en entertainment voor alle leeftijden en smaken. Maar voordat je je koffers pakt en richting het park gaat, is het belangrijk om alles te weten over de openingstijden van Europa-Park.

Europa-Park Algemeen

Het pretpark Europa-Park is het hele jaar geopend, behalve op 24 en 25 december. Het park opent dagelijks om 9 uur ‘s ochtends en sluit tussen 6 uur en 9 uur ‘s avonds, afhankelijk van het seizoen. De openingstijden kunnen variëren, afhankelijk van de dag van de week en de maand van het jaar.

Europa-Park in het Voorjaar

Tijdens het voorjaar, van maart tot en met juni, zijn de openingstijden van Europa-Park iets korter dan in de zomer. Het park opent om 9 uur ‘s ochtends en sluit tussen 6 uur en 7 uur ‘s avonds.

H2: Europa-Park in de Zomer

In de zomer, van juli tot en met september, is Europa-Park het langst geopend van het hele jaar. Het park opent om 9 uur ‘s ochtends en sluit tussen 8 uur en 9 uur ‘s avonds.

Europa-Park in de Herfst

Tijdens de herfst, van oktober tot en met november, zijn de openingstijden van Europa-Park vergelijkbaar met die in het voorjaar. Het park opent om 9 uur ‘s ochtends en sluit tussen 6 uur en 7 uur ‘s avonds.

Europa-Park in de Winter

In de winter, van november tot en met januari, is Europa-Park vooral bekend om zijn prachtige kerstmarkten. Het park opent om 11 uur ‘s ochtends en sluit tussen 6 uur en 8 uur ‘s avonds. Let op: Europa-Park is gesloten op 24 en 25 december.

Speciale evenementen

Europa-Park organiseert het hele jaar door speciale evenementen die de openingstijden kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld tijdens Halloween of het Winterseizoen zijn er aangepaste openingstijden. Bekijk de website van Europa-Park voor actuele informatie over de openingstijden en speciale evenementen.

Europa-Park Openingstijden Tijdens Corona

Als gevolg van de Corona-pandemie zijn de openingstijden van Europa-Park aangepast om ervoor te zorgen dat het park veilig kan worden bezocht. Het is verplicht om van tevoren tickets te kopen en het aantal bezoekers is beperkt. Bekijk de website van Europa-Park voor de meest actuele informatie over de openingstijden en toegangsvoorwaarden tijdens de Corona-pandemie.

Conclusie

Europa-Park is een fantastisch park!

Scroll naar boven