Dierentuin Emmen Korting – Tips Om Geld Te Besparen Op Je Dagje Uit

Een dagje naar de dierentuin is leuk voor jong en oud, maar het kan ook een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Gelukkig zijn er verschillende manieren om geld te besparen op je bezoek aan de dierentuin in Emmen. In dit artikel delen we tips en tricks om korting te krijgen op je entreekaartjes, snacks en souvenirs, zodat je een leuk dagje uit kunt hebben zonder de bank te breken.

1. Zoek online naar kortingscodes

Het is altijd de moeite waard om online te zoeken naar kortingscodes voor de dierentuin in Emmen. Check websites zoals ActiePagina.nl, Actiecode.nl en Dagtickets.nl voor kortingscodes en andere aanbiedingen. Ook kun je je inschrijven voor nieuwsbrieven van deze websites om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen.

2. Kies voor een combinatieticket

Als je van plan bent om meerdere attracties te bezoeken in Emmen, kun je geld besparen door een combinatieticket te kopen. Hiermee krijg je toegang tot meerdere attracties, waaronder de dierentuin, tegen een gereduceerd tarief. Dit kan je tot wel 50% besparen op de totale kosten.

3. Maak gebruik van abonnementen

Als je van plan bent om vaker naar de dierentuin in Emmen te gaan, kan een abonnement een goede investering zijn. Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot de dierentuin en kun je vaak ook korting krijgen op souvenirs en eten en drinken. Bovendien steun je met je abonnement ook nog eens de dierentuin en hun goede doelen.

4. Neem je eigen eten en drinken mee

Een van de grootste kostenposten tijdens een dagje uit is eten en drinken. Neem daarom je eigen lunchpakket mee naar de dierentuin. Zo bespaar je niet alleen geld, maar het is ook nog eens gezonder. Vergeet niet om voldoende water mee te nemen om gehydrateerd te blijven tijdens je bezoek.

5. Bezoek de dierentuin buiten het hoogseizoen

De dierentuin in Emmen is het hele jaar geopend, maar de prijzen voor toegangskaartjes verschillen per seizoen. In het hoogseizoen, wanneer veel mensen op vakantie zijn, zijn de kaartjes vaak duurder dan in het laagseizoen. Plan daarom je bezoek buiten het hoogseizoen om, bijvoorbeeld in het voor- of naseizoen.

6. Koop souvenirs buiten de dierentuin

Souvenirs kopen in de dierentuin kan behoorlijk prijzig zijn. Als je geld wilt besparen op souvenirs, kun je beter winkelen buiten de dierentuin. In de omgeving van de dierentuin zijn vaak leuke souvenirwinkeltjes te vinden waar je souvenirs kunt kopen voor een lagere prijs.

7. Neem de trein of bus

Als je met het openbaar vervoer naar de dierentuin in Emmen reist, kun je ook geld besparen. De dierentuin is goed bereikbaar met de trein of bus. Vaak kun je voordelige dagkaarten kopen, waarmee je onbeperkt kunt reizen en dus ook geld bespaart op parkeerkosten.

8. Check lokale kranten en websites

Lokale kranten en websites kunnen ook interessante kortingsacties aanbieden voor de dierentuin in Emmen. Check daarom regelmatig de lokale media om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen en acties.

9. Bezoek de dierentuin op een doordeweekse dag

Als je de drukte wilt vermijden en geld wilt besparen op je bezoek aan de dierentuin, kun je het beste op een doordeweekse dag gaan. De entreekaartjes zijn dan vaak goedkoper en het is ook rustiger in de dierentuin. Hierdoor kun je rustig alle dieren bekijken en genieten van een ontspannen dagje uit.

10. Maak gebruik van groepskorting

Als je met een groep naar de dierentuin gaat, kun je ook korting krijgen op de entreekaartjes. Vaak geldt er al een groepskorting vanaf 10 personen. Informeer bij de dierentuin naar de mogelijkheden en bespaar geld op je dagje uit.

11. Ga op zoek naar speciale evenementen

De dierentuin in Emmen organiseert regelmatig speciale evenementen, zoals een avondopenstelling of een feestdag. Tijdens deze evenementen gelden vaak speciale kortingen of kun je profiteren van leuke extra’s, zoals een meet and greet met de dieren. Check daarom regelmatig de website van de dierentuin voor de laatste evenementen.

12. Maak gebruik van een spaaractie

Sommige supermarkten en winkels hebben spaaracties waarbij je kunt sparen voor korting op de entreekaartjes van de dierentuin. Het enige wat je hoeft te doen is de zegels sparen en inleveren bij de kassa van de dierentuin. Zo kun je flink besparen op je bezoek aan de dierentuin in Emmen.

13. Reserveer online

Als je online je entreekaartjes reserveert, kun je vaak profiteren van korting op de reguliere prijs. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa en kun je direct doorlopen naar de ingang van de dierentuin. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd.

14. Gebruik je museumkaart

Als je in het bezit bent van een museumkaart, kun je ook gratis of met korting naar de dierentuin in Emmen. Check daarom de voorwaarden van je museumkaart en profiteer van deze voordelen.

15. Bespaar op snacks en drankjes

Snacks en drankjes zijn vaak duur in de dierentuin. Bespaar geld door zelf iets lekkers mee te nemen of te kiezen voor een voordeligere optie, zoals een ijsje of een zakje chips. Let op: in sommige gevallen is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen naar de dierentuin.

Met deze tips kun je geld besparen op je bezoek aan de dierentuin in Emmen. Zo kun je optimaal genieten van je dagje uit zonder te veel te hoeven uitgeven. Vergeet niet om vooraf te checken welke kortingen er gelden en om op tijd te reserveren. Veel plezier!

FAQ’s

  1. Hoeveel kan ik besparen met een combinatieticket?
  • Met een combinatieticket kun je tot wel 50% besparen op de totale kosten.
  1. Kan ik zelf eten en drinken meenemen naar de dierentuin?
  • In sommige gevallen is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen naar de dierentuin. Check daarom vooraf de huisregels van de dierentuin.
  1. Kan ik ook korting krijgen op souvenirs in de dierentuin?
  • Ja, met een abonnement kun je vaak ook korting krijgen op souvenirs en eten en drinken.
  1. Waar kan ik kortingscodes vinden voor de dierentuin in Emmen?
  • Kortingscodes kun je onder andere vinden op ActiePagina.nl, Actiecode.nl en Dagtickets.nl.
  1. Kan ik ook geld besparen op parkeerkosten?
  • Ja, door met het openbaar vervoer te reizen kun je geld besparen op parkeerkosten. Vaak kun je voordelige dagkaarten kopen.

Scroll naar boven