Blijdorp Abonnement

Als je op zoek bent naar een betaalbare manier om te genieten van de vele attracties in Diergaarde Blijdorp, overweeg dan een Blijdorp Abonnement. Met dit abonnement heb je onbeperkt toegang tot de dierentuin en de vele attracties tegen een gereduceerd tarief.

In Diergaarde Blijdorp leven meer dan 500 soorten dieren, waaronder reptielen, zoogdieren, vogels en vissen. Er zijn ook verschillende attracties, waaronder een zeeleeuwenshow, een dolfijnenshow en een kinderboerderij. De dierentuin biedt ook speciale evenementen, zoals de Night at the Zoo, een avond met speciale activiteiten en entertainment.

Het Blijdorp Abonnement biedt verschillende grote voordelen voor degenen die het maximale uit hun bezoek willen halen. U kunt bijvoorbeeld korting krijgen op de toegang tot de dierentuin, maar ook op eten en aankopen in de cadeauwinkel. U krijgt ook toegang tot speciale evenementen en kortingen op bepaalde attracties. Bovendien kunt u korting krijgen op jaarkaarten en kaartjes voor speciale evenementen.

Het Blijdorp Abonnement is ook een geweldige manier om geld te besparen en ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw bezoek haalt. U hoeft niet telkens de volle mep te betalen als u van de dierentuin wilt genieten en u kunt profiteren van speciale kortingen en evenementen.

Als je op zoek bent naar een manier om geld te besparen en te genieten van de vele attracties in Diergaarde Blijdorp, overweeg dan een Blijdorp Abonnement. Dit dierentuin abonnement biedt je grote kortingen en toegang tot de dierentuin en de vele attracties tegen een gereduceerd tarief. Bovendien krijg je korting op bepaalde attracties en evenementen, zodat je het meeste uit je bezoek kunt halen.

Scroll naar boven